SAT-Adults (RO)

Bun venit la Instrument de autoevaluare a discursului instigator la ură pentru profesori, activiști media și social media


Disclaimer:
Acest chestionar trebuie completat numai dacă aveți mai mult de 14 ani. Dacă aveți sub 14 ani, vă rugăm să nu completați chestionarul, deși apreciem interesul dumneavoastră față de subiect. Rezultatele chestionarului vor fi folosite doar în scopuri de cercetare în contextul proiectului LEAD-Online. Participarea este voluntară și nu veți primi nicio plată sau recompense pentru aceasta.

Chestionarul este anonim și nu vă vom putea identifica. Vă rugăm să nu furnizați date personale sau nimic care v-ar identifica, inclusiv prenumele, numele de familie, adresa de domiciliu sau numărul de telefon. Pentru a vă proteja pe deplin, nu vă vom colecta adresa IP. Această abordare a instrumentului de autoevaluare și păstrarea anonimatului conținutului ne va asigura că acționăm pe deplin în conformitate cu legile Uniunii Europene privind protecția datelor, Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR).

Nume / Pseudonim (câmp opțional)
E-mail (câmp opțional)

Leave a Reply

Your email address will not be published.